想去伊華花舍

作者: ayclui 发表于 2007-8-12 22:48:52
12002 104
loklok 發表於 2007-8-15 17:43:00 |顯示全部樓層
係咪一定要一渣人去先可以去花舍呀?同埋,花舍跟著係咪關門只招待你地喇?
我都想去,但逢星期六唔係好得...
jellyfishy 發表於 2007-8-15 17:44:47 |顯示全部樓層

回復 #39 fonicaho 的帖子

有有地咁啦,你電高太,佢會教你泊係邊架.
jellyfishy 發表於 2007-8-15 17:46:20 |顯示全部樓層
不如約埋一起搭的入去好過啦~ 高生那兒唔係好大,五六個人已經滿滿地架喇.
tata 發表於 2007-8-15 17:51:07 |顯示全部樓層
原帖由 lok168168 於 2007-8-15 17:43 發表
係咪一定要一渣人去先可以去花舍呀?同埋,花舍跟著係咪關門只招待你地喇?
我都想去,但逢星期六唔係好得...

唔係, 你一個人佢都歡迎架, 但係只係星期六日下午先可以參觀囉~ 正如可kim話咁, 佢嗰度唔係好大, 所以都唔會一次過招呼咁多人, 所以要預約囉~
loklok 發表於 2007-8-15 17:52:41 |顯示全部樓層
感8月25日係咪會有一渣人去,感咪滿坐
tata 發表於 2007-8-15 17:55:04 |顯示全部樓層
原帖由 lok168168 於 2007-8-15 17:52 發表
感8月25日係咪會有一渣人去,感咪滿坐

依家都係六個, 我未問高生, 都要睇吓先~
kelly 發表於 2007-8-15 21:11:28 |顯示全部樓層

回復 #39 fonicaho 的帖子

如果你揸車去, 可以泊喺大圍工廠區既錶位, (星期日果度好多位泊) 然後穿過條行人隧道, 行3分鐘就會到高生度
ayclui 發表於 2007-8-15 22:17:11 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-8-15 17:55 發表

依家都係六個, 我未問高生, 都要睇吓先~

唔該哂 krista 幫我o地安排參觀   ~~
connie925 發表於 2007-8-15 22:22:37 |顯示全部樓層

回復 #36 ayclui 的帖子

see you there (大圍 KCR) at 3:00 pm
tata 發表於 2007-8-15 22:30:24 |顯示全部樓層
原帖由 connie925 於 2007-8-15 22:22 發表
see you there (大圍 KCR) at 3:00 pm

connie925,

Please check PM~
tata 發表於 2007-8-15 22:32:29 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-8-15 22:17 發表

唔該哂 krista 幫我o地安排參觀   ~~

哎呀~我都係要去之嘛
Fonica 發表於 2007-8-15 22:41:13 |顯示全部樓層
Krista, 如果真係多人去的話,我可以下次先join妳地嫁,因為我都唔可以逗留太耐,我仲要去元朗呀 不過如果妳地想見吓我既,或者有野想分比我既 ,我可以出嚟見吓妳地既
tata 發表於 2007-8-15 22:43:32 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-15 22:41 發表
Krista, 如果真係多人去的話,我可以下次先join妳地嫁,因為我都唔可以逗留太耐,我仲要去元朗呀 不過如果妳地想見吓我既,或者有野想分比我既 ,我可以出嚟見吓妳地既 ...

有呀~你要唔要av葉呀? 我插咗有啲出葉,如果你唔介意俾啲你呀~ 你去元朗 , 邊樹呀?
Fonica 發表於 2007-8-15 22:52:16 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-8-15 22:43 發表

有呀~你要唔要av葉呀? 我插咗有啲出葉,如果你唔介意俾啲你呀~ 你去元朗 , 邊樹呀?

好呀~梗係唔介意啦
未知去邊樹 ,細佬地頭 ~ 我只係比錢
tata 發表於 2007-8-16 09:12:59 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-15 22:52 發表

好呀~梗係唔介意啦
未知去邊樹 ,細佬地頭 ~ 我只係比錢

啊~元朗都好嘢食呀~
伊華覆咗我話25/8 ok無問題呀~ fonicaho, 你點呀?
Fonica 發表於 2007-8-16 09:27:12 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-8-16 09:12 發表

啊~元朗都好嘢食呀~
伊華覆咗我話25/8 ok無問題呀~ fonicaho, 你點呀?

我諗我可以出黎跟妳地會一會面,但係都係好短時間 我而家未知點呀,因為我又要做蛋糕比老豆老媽,時間好緊張呀
tata 發表於 2007-8-16 09:30:51 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-16 09:27 發表

我諗我可以出黎跟妳地會一會面,但係都係好短時間 我而家未知點呀,因為我又要做蛋糕比老豆老媽,時間好緊張呀

蛋糕? 我啱呀~ 我之前都有學過, 但依家無時間整&喇, 但有時間食
Fonica 發表於 2007-8-16 09:56:31 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-8-16 09:30 發表

蛋糕? 我啱呀~ 我之前都有學過, 但依家無時間整&喇, 但有時間食

我都係求求其乍
見妳對我咁好 ~ 如果妳唔介意,有機會都可以做造比妳食既,不過唔好比壓力我
prodorothyhkg 發表於 2007-8-16 10:00:58 |顯示全部樓層
嘩有 o野 食,正
tata 發表於 2007-8-16 10:12:52 |顯示全部樓層
係呀~整唔係問題, 但洗嘢係一個好大問題