金金小姐贈送的 Show Time 走莖貼圖區-不斷更新 ⊙_⊙

作者: GOODluck20x 發表于 2007-8-10 21:18:59
3131 15
當晚已落泥  ,  現呈上圖片 ..... 請過目 !!!!!!
收禮物緊要做功課la  !!  我...........
每月有相片 update
每半年有詳細報告
每年有動感video
多謝O西!!!       

Episcia Show Time 0700810 01.jpg
Fonica 發表於 2007-8-10 21:28:34 |顯示全部樓層
嘩你咁鬼勤力會反映到我好懶嫁 ~ 係咁落雨,都未上天台搵啲泥,未有功課交呀
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-10 21:41:18 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-10 21:28 發表
嘩你咁鬼勤力會反映到我好懶嫁 ~ 係咁落雨,都未上天台搵啲泥,未有功課交呀

遲d 好天整好先 post 一樣 la  
金金好大方的...一定o吾會出post話我o地
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-10 22:03:53 |顯示全部樓層
你地.... 咁玩野...
咁金金係咪都要出番個 'goodluck 哥哥的 Kazu成長誌' , 'kirsta 美女贈的BLUE NILE日記' ??? 
回復

soniamok 發表於 2007-8-10 22:16:50 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-10 21:18 發表
當晚已落泥  ,  現呈上圖片 ..... 請過目 !!!!!!
收禮物緊要做功課la  !!  我...........
每半年有詳細報告
每年有動感video
多謝O西!!!        ...

GOODluck20x, 你真係要做到先好講喎
每半年有詳細報告
每年有動感video

咪得個講字喎

回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-11 10:21:57 |顯示全部樓層
金金小姐,

尊貴板主板務繁忙..當然o吾洗整la . 下次派野通知我就ok la!!

soniamok ,

我會種好哩盆花 !
回復

tata 發表於 2007-8-11 11:20:07 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-8-10 22:16 發表

GOODluck20x, 你真係要做到先好講喎
每半年有詳細報告
每年有動感video

咪得個講字喎

唔好咁好喎~ 我咁多,咪要做每週質量報告同每月例行檢查(蟲害), 咁我實好快升級啦~
回復

ann 發表於 2007-8-11 14:44:18 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-8-11 11:20 發表

唔好咁好喎~ 我咁多,咪要做每週質量報告同每月例行檢查(蟲害), 咁我實好快升級啦~

我都係呀, 你地比左甘多小苗我, 要做報告就有排做    我可否等小苗搵定才post  
因為之前花友分享的AV小苗都掛了    不過各位師兄師姐請放心我真的是自己種的.
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-12 02:24:22 |顯示全部樓層

回復 #7 krista 的帖子

你咁講令我諗起某forum有位花友提議我應該每天record 低家中種植區的溫度和濕度....
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-12 14:21:38 |顯示全部樓層
講笑遮 .... 有壓力就吾好la

大o左影o下相交流o下幾好o丫!!
個 forum 又熱鬧d 又豐富d 真係一舉幾得 .  
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-12 21:24:02 |顯示全部樓層

回復 #10 GOODluck20x 的帖子

哈哈~~~  咪你有壓力我有壓力先得架~~  種花養魚都係HAPPY TOGETHER, 睇到你對花仔咁細心, 對女友都應該好好,  應該都係個好男人  ~~ 呵呵~~.~~
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-13 00:03:55 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-8-12 21:24 發表
哈哈~~~  咪你有壓力我有壓力先得架~~  種花養魚都係HAPPY TOGETHER, 睇到你對花仔咁細心, 對女友都應該好好,  應該都係個好男人  ~~ 呵呵~~.~~

yeah~~~   最緊要 HAPPY TOGETHER LA !!
其實我種花好懶 + 好求其 .... d 盆起o西漬我都覺得幾好款o架
對女友朋友都係將心比己遮.   但重點有得懶最好la
回復

GOODluck20x 發表於 2007-9-9 22:36:09 |顯示全部樓層
係咪肥o左又靚o左o尼   
 Episcia 'Show Tune' 070908 01.jpg
回復

ayclui 發表於 2007-9-9 23:09:00 |顯示全部樓層
果然講得出做得到, 好
回復

soniamok 發表於 2007-9-9 23:15:27 |顯示全部樓層
真係 每月有相片 update 喎
咁就每月都要黎望吓
回復

GOODluck20x 發表於 2007-9-9 23:59:20 |顯示全部樓層
ayclui   ,  

e 盆好就手乍 , 我反而係懶拎相機.

Sonia ,

我記得帖 5 o既..... 嘿嘿嘿嘿~~~
吾記得o米提o下我law ..
回復