一齊迷 (好迷) 27Oct08 #890

作者: lolo 發表于 2008-5-16 14:50:14
60612 895
maywong918 發表於 2008-10-18 00:22:39 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-10-17 22:38 發表

醫師呢期沈淪股海...銀根短缺, 未買到呢D藥呀...add8icon

36[1].gif 唔係呱?醫師~甘真係.............................. (16)[1].gif
(趁火打劫)會唔會考慮拿D迷藥出來...................幫補下呢? 5[2].gif 26[1].gif
回復

ayclui 發表於 2008-10-18 18:03:02 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-10-18 00:22 發表

68624唔係呱?醫師~甘真係..............................68625
(趁火打劫)會唔會考慮拿D迷藥出來...................幫補下呢?6862668627

maymay, 你呢個提議醫師正在諗緊...不過就算賣, maymay你出得o黎交收咩 (引吓你先...add14icon )?
回復

lolo 發表於 2008-10-18 18:12:51 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-10-17 22:38 發表
醫師呢期沈淪股海...銀根短缺, 未買到呢D藥呀...add8icon

呢幾期真係傷到入骨  add2icon
回復

candyafr 發表於 2008-10-18 22:05:44 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-10-18 18:03 發表

maymay, 你呢個提議醫師正在諗緊...不過就算賣, maymay你出得o黎交收咩 (引吓你先...add14icon )?

我又玩........不過醫師全部係好嘢.....唔知有乜冇
回復

ayclui 發表於 2008-10-19 16:33:04 |顯示全部樓層
原帖由 candyafr 於 2008-10-18 22:05 發表

我又玩........不過醫師全部係好嘢.....唔知有乜冇

candy, 咪咁講啦, 我仲有好多都未有o架...(Heartland Double Dilly, Country Shortcake, Ozark Red Lighting...etc)
回復

candyafr 發表於 2008-10-19 16:59:19 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-10-19 16:33 發表

candy, 咪咁講啦, 我仲有好多都未有o架...(Heartland Double Dilly, Country Shortcake, Ozark Red Lighting...etc)

唉..........呢d超好野..........我唔知幾時有
回復

connie925 發表於 2008-10-19 19:20:11 |顯示全部樓層
原帖由 candyafr 於 2008-10-19 16:59 發表

唉..........呢d超好野..........我唔知幾時有

唔駛,希望在明天丫嘛
回復

maywong918 發表於 2008-10-20 10:07:36 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-10-18 18:03 發表

係?醫師~你真係出好野來引我既,我梗有辦法既~ add14icon add7icon add4icon
回復

lolo 發表於 2008-10-21 17:36:58 |顯示全部樓層
醫師     葯方同隻葯唔同      我食錯葯呀    …… 好彩都係靚葯一隻          有d似尼奧B

仲有條尾添     唔通食葯食著野味

回復

lolo 發表於 2008-10-27 15:52:02 |顯示全部樓層
今天的 Martha's Lemke 變得太特別了   

跟之前比較     我更愛這青紫色   add6icon
回復

candyafr 發表於 2008-10-27 15:56:05 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2008-10-27 15:52 發表

好特別的顏色.另有1番風味
回復

豔豔 發表於 2008-10-28 19:13:28 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2008-10-27 15:52 發表

好玫瑰feel.................... 好正呀..................
回復

doncheng 發表於 2011-3-16 14:30:04 |顯示全部樓層
lolo 發表於 2008-10-27 15:52

跟之前比較     我更愛這青紫色     ...

好靚!真有點似玫瑰,我剛開始種,請問在那裡可購買些品種!
回復

annie.law 發表於 2011-3-16 13:21:32 |顯示全部樓層
請問:紫蘿蘭有沒有種子?
回復

紫瞳 發表於 2011-5-21 17:24:15 |顯示全部樓層
回復 annie.law 的帖子

紫罗兰有种子,就是成熟期较长,不新鲜的种子出芽率会低
回復

anhiwan 發表於 2011-5-29 22:40:13 |顯示全部樓層
請問迷岩那裏有得賣,花虛似乎無。
回復