返回列表 發新帖

我也來湊熱鬧

作者: Audrey 發表于 2007-6-19 02:57:49
7110 45
方人也 發表於 2007-6-20 17:59:54 |顯示全部樓層

回復 #40 阿行 的帖子

咁又係....種得到開花就係好花..分乜鬼丫~哈哈
回復

方人也 發表於 2007-6-20 18:01:33 |顯示全部樓層

回復 #45 Jumpluff 的帖子

花一次頂多4-5朵吧...那..植株呢?
回復

Exodus 發表於 2007-6-20 19:02:58 |顯示全部樓層
原帖由 方人也 於 2007-6-20 17:59 發表
咁又係....種得到開花就係好花..分乜鬼丫~哈哈

你唔好學埋呢味野喇~~~
唔識分就話種到開花好靚就算

咁就死得人多~~~~~~
回復

半日閒人 發表於 2007-6-21 10:32:51 |顯示全部樓層
原帖由 ppchu 於 2007-6-19 22:55 發表

唔係卦...攪個茶茶道版(唔好攪錯查查盜版呀,比人拉左唔關pp事ga),大家水鬥水冇咬嘈...唔係仲開心咩....pp係肥茶煲...只識吹吹水談談笑......茶葉有幾餅..A定B都唔知...飲唔死PP就算ga啦.......道人哥哥太謙啦...^^: ...

pp    LEE度剛剛新開張    原來真係有茶煲呀   又會快得咁交關   ...
回復

ppchu 發表於 2007-6-21 10:58:07 |顯示全部樓層
已經投左降啦....講花又比人封, 唔講花又比人話, 閒人哥哥小心冇提花花又比人話呀.....PP冇花...所以唔會再講啦....廢事阻人發財.....
回復

半日閒人 發表於 2007-6-21 13:22:50 |顯示全部樓層
原帖由 ppchu 於 2007-6-21 10:58 發表
已經投左降啦....講花又比人封, 唔講花又比人話, 閒人哥哥小心冇提花花又比人話呀.....PP冇花...所以唔會再講啦....廢事阻人發財.....

閒人老餅  面厚  心黑   冇有怕 ...!!!

睇我個簽名咪知囉
回復