百香果會唔會好惹蟲?

作者: ChrisTsui 發表于 2008-4-27 00:53:42
9384 85
Sophia 發表於 2008-5-8 17:25:30 |顯示全部樓層
MayMay靚:Wakakakaka識得我的人都知我係貓/狗奴隸,估唔倒你咁眼利,兩個post就發現左添

Christsui:祝你成功呀!
回復

ChrisTsui 發表於 2008-5-8 18:03:58 |顯示全部樓層
原帖由 Sophia 於 2008-5-8 17:25 發表
MayMay靚:Wakakakaka識得我的人都知我係貓/狗奴隸,估唔倒你咁眼利,兩個post就發現左添

Christsui:祝你成功呀!

真係衷心地多謝你
希望我同貓貓o既長期抗戰可以從此結束~
以後唔使半夜三更行出屋阻止貓貓大小便~
回復

ChrisTsui 發表於 2008-5-8 18:13:36 |顯示全部樓層
arp:
我之剪比你o個o既枝條好似唔係太得,可能老得滯
今日見有一條出o左幾星期o既枝幹長得好快,可以剪比你,你係唔係住錦田呀?
我住西貢,不過再過一兩星期我會去錦田送一盆橄欖比個朋友,可以到時聯絡你~
如果你想快d,可以o黎西貢/將軍澳,或者今個星期六 11am左右我會去花墟,到時交比你都得~
回復

maymay靚 發表於 2008-5-8 18:22:33 |顯示全部樓層
插枝 得唔得???  不如掘 paul 比你啦...  
昨日有個果跌左落地, out佢熟 d 就有種子啦.
回復

arp 發表於 2008-5-9 12:39:16 |顯示全部樓層
christ,

唔該晒, 甘我等你入錦田探朋友時先拎丫, 己pm 電話畀你

maymay靚,

唔該你先, 甘你out熟佢再食埋先至寄d種子畀我丫....
回復

maymay靚 發表於 2008-5-9 14:21:51 |顯示全部樓層
ARP: 我諗過不如放入米缸等佢快D熟....
回復