來參觀我的小花園~~(14/11//08 updated P.13)

作者: raccoon 发表于 2008-4-25 15:55:12
27840 252
raccoon 發表於 2008-6-22 18:57:50 |顯示全部樓層

Today's special~~

Aca's Canadian Wonder
Rob's Argyle Socks
Sterling Twinket
Orchard's Bumble Magnet
Sinn. Mother of Pearl
冇鼻涕

20080621_051 (Small).JPG
20080621_099 (Small).JPG
20080621_060 (Small).JPG
20080621_058 (Small).JPG

明明有兩個頭,懶分盆

明明有兩個頭,懶分盆
20080621_053 (Small).JPG
20080622_103 (Small).JPG
20080621_064 (Small).JPG
ringring1968 發表於 2008-6-22 19:16:46 |顯示全部樓層
夏天,,開全白花啦.
raccoon 發表於 2008-6-23 15:03:41 |顯示全部樓層

狠心地剪…

唔制呀…

最後一面

最後一面

再見啦…

再見啦…

冇睇啦

冇睇啦

理髮後…

理髮後…
20080622_121 (Small).JPG
20080622_132 (Small).JPG
tata 發表於 2008-6-23 15:13:45 |顯示全部樓層
最尾啲插花不錯
raccoon 發表於 2008-6-23 15:35:05 |顯示全部樓層
原帖由 tata 於 2008-6-23 15:13 發表
最尾啲插花不錯

快dd安撫下我心靈…喊…
ringring1968 發表於 2008-6-23 15:42:09 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-6-23 15:35 發表

快dd安撫下我心靈…喊…

等我來安撫下你心靈,,想一下仲有好多bb會開花花你睇..
raccoon 發表於 2008-6-23 15:51:18 |顯示全部樓層
原帖由 ringring1968 於 2008-6-23 15:42 發表

等我來安撫下你心靈,,想一下仲有好多bb會開花花你睇..

bb, 快d黎姐姐度啦…嘻嘻…
ringring1968 發表於 2008-6-23 15:57:08 |顯示全部樓層
原帖由 raccoon 於 2008-6-23 15:51 發表

bb, 快d黎姐姐度啦…嘻嘻…

得得得,,,,明天跟你回家.
係咪開心 d 啦.
raccoon 發表於 2008-6-23 16:02:06 |顯示全部樓層
原帖由 ringring1968 於 2008-6-23 15:57 發表

得得得,,,,明天跟你回家.
係咪開心 d 啦.

即刻開心晒
Fleur 發表於 2008-6-23 23:32:00 |顯示全部樓層
第2盆應該叫Rob's Argyle Socks?
raccoon 發表於 2008-6-24 09:31:12 |顯示全部樓層
原帖由 Fleur 於 2008-6-23 23:32 發表
第2盆應該叫Rob's Argyle Socks?

唔該晒呀,佢終於搵返個名啦,bun bun d名牌太潦睇唔清楚,我都係估估下。
raccoon 發表於 2008-6-26 18:08:27 |顯示全部樓層
今日又開隻AV,你地估下佢係邊個…

最新開的

最新開的
20080626_138 (Small).JPG
20080626_141 (Small).JPG
raccoon 發表於 2008-6-26 18:10:11 |顯示全部樓層
呢隻大熱唔使估了…
20080626_143 (Small).JPG
raccoon 發表於 2008-6-26 18:16:35 |顯示全部樓層

佐治快d黎睇…

我d貓兩個月就由蟲變成咁…只中一隻係你等唔切K. CB
睇真d…就開花啦。
IMG_3318 (Small).JPG
IMG_3320 (Small).JPG
IMG_3319 (Small).JPG
IMG_3321 (Small).JPG
george 發表於 2008-6-26 22:59:44 |顯示全部樓層
HI 我回來了
今日全日都無停過,到而家只係食左少少野,救命,
你的CB會引死好多花友,建議你要繁殖多D小苗先,
哈哈哈
raccoon 發表於 2008-6-27 08:40:00 |顯示全部樓層
原帖由 george 於 2008-6-26 22:59 發表
HI 我回來了
今日全日都無停過,到而家只係食左少少野,救命,
你的CB會引死好多花友,建議你要繁殖多D小苗先,
哈哈哈

一定要定時食呀,空肚唔好飲凍鴦啦…
raccoon 發表於 2008-7-3 18:01:00 |顯示全部樓層

一個迷…

我諗大家未必估到呢兩位小姐係邊位…
估中冇獎

側面

側面

正面

正面
20080702_172 (Small).JPG
20080702_181 (Small).JPG
20080702_186 (Small).JPG
20080703_191 (Small).JPG
20080703_192 (Small).JPG
20080703_194 (Small).JPG
raccoon 發表於 2008-7-3 18:06:08 |顯示全部樓層
其他靚女們
20080703_195 (Small).JPG
20080702_159 (Small).JPG
20080702_166 (Small).JPG
20080702_171 (Small).JPG
20080702_173 (Small).JPG
20080702_178 (Small).JPG
connie925 發表於 2008-7-3 18:15:38 |顯示全部樓層
我估唔到係乜名,淨係知好靚
南瓜妹 發表於 2008-7-3 18:18:15 |顯示全部樓層
美,真美