岩桐繼續開^^作業慢慢交

作者: aj~kiss 發表于 2008-4-21 01:36:15
60688 839
aj~kiss 發表於 2008-9-18 16:12:55 |顯示全部樓層
在我家長得不是很好的Sinn. 'HCY's Blue Butterfly'HCY的藍蝴蝶add12icon

回復

maywong918 發表於 2008-9-18 18:25:32 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-18 16:12 發表
在我家長得不是很好的Sinn. 'HCY's Blue Butterfly'HCY的藍蝴蝶add12icon

?ib_____DpdX4XbQZ

http://f20.yahoofs.c ...

684723192005[1].gif 甘靚都話長得不是很好? 68723192005[1].gif
回復

mcyan 發表於 2008-9-18 18:28:30 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-18 16:12 發表

連葉都咁靚,都話長得唔好~~
回復

chris 發表於 2008-9-18 20:42:00 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-9-18 18:28 發表

連葉都咁靚,都話長得唔好~~

係呀係呀, aj 唔好咁謙喇, 種得靚過我好多好多
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-18 22:42:15 |顯示全部樓層
唔係謙喇add12icon 朶花係我用手撥開佢,我驚佢好似上次咁...末完全張開已無情地謝了add1icon

chris,你用尼個公仔好q,但令我覺得你係maywong呀
回復

candyafr 發表於 2008-9-18 22:59:03 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-18 16:04 發表
多謝你地來賞花add6icon

http://s212.photobucket.com/albums/cc139/emote_icon8/fire/th_642.gif你好多位種花,咁多雀仔http://s212.photobucket.com/albums/cc139/emote_icon8/fire/th_636.gif ...

無位啦,借位拍咋...........
回復

江江 發表於 2008-9-19 11:23:03 |顯示全部樓層

幾時變得咁歉呀
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-19 15:28:00 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-19 11:23 發表

幾時變得咁歉呀

見親你都好歉呀 前輩
回復

江江 發表於 2008-9-19 15:31:05 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-19 15:28 發表

見親你都好歉呀 前輩

作生羅........扮鬼樣....好開心咩...講出來....貼出來
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-19 15:32:43 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-19 15:31 發表

作生羅........扮鬼樣....好開心咩...講出來....貼出來

add13icon add13icon add6icon
回復

江江 發表於 2008-9-19 15:34:05 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-19 15:32 發表

add13icon add13icon add6icon

乜 no....no...呀
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-19 15:37:02 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-19 15:34 發表

乜 no....no...呀

no....no...呀
回復

江江 發表於 2008-9-19 15:38:41 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-19 15:37 發表

no....no...呀

喂........有錢執
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-19 15:39:48 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-19 15:38 發表

喂........有錢執

末返家鄉
回復

江江 發表於 2008-9-19 15:41:58 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-19 15:39 發表

末返家鄉

好快........好快.......好快..........好快..........好快........好快......好快.........好快..........作咒語就好快啦
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-19 15:49:50 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-9-19 15:41 發表

好快........好快.......好快..........好快..........好快........好快......好快.........好快..........作咒語就好快啦

好快........好快.......好快..........好快..........好快........好快......好快.........好快..........
回復

chris 發表於 2008-9-19 18:35:23 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-18 22:42 發表
唔係謙喇add12icon 朶花係我用手撥開佢,我驚佢好似上次咁...末完全張開已無情地謝了add1icon

chris,你用尼個公仔好q,但令我覺得你係maywong呀

哎呀, 我都係第二隻公仔先得, 唔係變咗 阿 may
回復

江江 發表於 2008-9-19 19:48:29 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-19 15:49 發表

好快........好快.......好快..........好快..........好快........好快......好快.........好快.......... 洩呀

好快升呀....咪升咗1600点籮...你唔想咩 ...咪洩番氣籮.....
回復

maywong918 發表於 2008-9-19 20:40:34 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-9-19 18:35 發表

哎呀, 我都係第二隻公仔先得, 唔係變咗 阿 may
原帖由 aj~kiss 於 2008-9-18 22:42 發表

大家都係用果兩個網D公仔,嘻嘻.................點先唔會撞呀? 68723192005[1].gif
回復

aj~kiss 發表於 2008-9-19 23:15:26 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-9-19 20:40 發表

大家都係用果兩個網D公仔,嘻嘻.................點先唔會撞呀?63456

.唔使驚,maymay係大廳
d公仔may may註左冊啦,係人用都有may影子
回復