昨日又係淘寶訂多2個IRIS花架!!

作者: littlekaka 发表于 2011-4-7 01:31:52
29726 165
雖然本身已經有2個花架, 但已經冇地方比我再種新野,
忍唔住再係同一間淘寶店再訂IRIS花架,
尼間店既種子我就未買過,
不過佢賣設備果類野(花架丫, 盆丫)好唔錯, 同埋送貨好鬼快囉....

我星期一LUNCH過後先按比錢, 星期3早上收到了!! (星期2公眾假期丫)
不過店主有少少蒙蒙地, 因為我上次買時, 只係收左36蚊運費(叫做"韶"唔知乜快遞)
今次一開始佢話要82蚊, 我叫佢CHECK 買賣記錄....跟住佢CHECK完同我講佢計錯左,
最後當然係收返我36蚊啦!!
唔係話佢唔老實, 而係有D野係應該自己主動開口問清楚先bit, 咁樣應該會少d誤會囉!!
總結黎講, 尼間店係ok的!!
多提一句, 店主話佢係iris係廣東地區既代理商喎,
我自己由包裝到盒內配件都睇過, 佢賣iris既野應該係真的,
起碼上一次我2010年11月買果2個花架到依家都冇穿冇爛, 重好新凈丫!!

依家總共有4個白色花架^_^v

評分

查看全部評分

snooze 發表於 2015-10-16 02:14:54 |顯示全部樓層

淘寶買Iris花架,可能給太陽曬得耐塑膠會老化,

我就會選用實木或鐵架,免得有一天花盆抶了落地!

haruhi 發表於 2015-10-15 17:12:19 |顯示全部樓層
其實大家只要上淘寶網, 搜尋"Iris花架", 就搵到架啦
Happyfamily@@ 發表於 2015-10-15 15:54:42 |顯示全部樓層
我也想買可否給我 LINK, tks.
Pinkyleung 發表於 2015-5-23 13:15:00 |顯示全部樓層
剛看到這 POST,我也想買可否給我 LINK.
sblam 發表於 2014-12-9 09:47:13 |顯示全部樓層
請給淘寶LINK, 讓我看看, 謝!
sblam 發表於 2014-12-8 12:17:14 |顯示全部樓層
問下如果香港買要IRIS三層花架要幾錢? 淘寶買會平多少? 我唔識係淘寶買野, 唔知點俾錢。
dick 發表於 2014-12-2 12:45:30 來自手機 |顯示全部樓層
好齊整呀
Osb 發表於 2014-12-1 21:44:09 來自手機 |顯示全部樓層
想問iris加厚加闊三層花架係香港有得賣嘛?
草八刀 發表於 2014-8-19 15:46:39 |顯示全部樓層
我都想知花架條link, thanks.
Forster 發表於 2014-8-6 13:55:23 |顯示全部樓層
我都想買, 可否分享 TB link 給我, 謝謝!
Eva47 發表於 2014-8-5 21:10:06 |顯示全部樓層
想買花盆,可否pm 個賣家給我,謝謝。
Garfield2014 發表於 2014-4-16 02:36:49 來自手機 |顯示全部樓層
唔該晒~~
Garfield2014 發表於 2014-4-16 02:35:28 來自手機 |顯示全部樓層
麻煩你可否給我嗰條 link?  謝謝!
JanetE 發表於 2014-4-13 01:10:01 |顯示全部樓層
請問可否pm分享買花架條links。多謝!
kabochan 發表於 2014-4-10 11:40:41 |顯示全部樓層
花架很靚, 可否PM LINK, 謝謝!
Pinkyylh 發表於 2014-4-7 11:34:37 |顯示全部樓層
可以pm我嗎??我都想買吖
lauchokiu 發表於 2014-2-8 17:31:27 |顯示全部樓層
小蘋果 發表於 2011-4-7 15:44
咁多人想要,一齊買可能有價講wor

你地買左呢個花架未呀?我都想買呀
Pinkyylh 發表於 2014-2-7 14:52:36 |顯示全部樓層
您好吖, 我想問您掛上牆的架邊度買, 個鈎的濶度好啱我

我都想知呀!!!想要D咁濶既鈎  發表於 2014-2-24 16:09
花丁 發表於 2013-10-9 10:00:06 |顯示全部樓層
可以share條LINK嗎?
小多多 發表於 2013-10-9 09:56:11 |顯示全部樓層
你好! 樓主我想問你勾係個邊位嗰 D 架/花盤係點架? 可以影相看看嗎?