猜猜我是誰…………*\(^o^)/* (完)

作者: 小雷子 发表于 2019-5-27 10:51:09
4169 59

天陰陰,雨濛濛,太沉悶啦!
不如又同大家玩下遊戲……開心下!
最快估中佢個名,就可以拎佢走!

<<今晚9點開估>>

提示:小雷子最喜歡嘅顏色

相片:

交收方法:只限郵寄,郵遞風險,恕不負責

重要事項:
. 得獎者請即PM郵寄地址,否則申請會被取消
.收到戶口號碼後48小時內,將HK$6(郵費及包裝費)存入本人銀行戶口(HSBC),否則申請會被取消
.入數後請發帖或PM通知入數時間,請勿貼出收據
.版規:收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受

多謝版大加fun!

評分

查看全部評分

小雷子 發表於 2020-6-7 00:06:04 來自手機 |顯示全部樓層
川流不息 發表於 2020-6-6 22:17
唔好意思呀雷大, 攪左咁耐先有得交功課!  

近來迷岩改左完全照燈, 穩定好多~

川大原來用左燈,真係越種越靚呀!
川流不息 發表於 2020-6-6 22:17:48 |顯示全部樓層
唔好意思呀雷大, 攪左咁耐先有得交功課!

近來迷岩改左完全照燈, 穩定好多~

小雷子 發表於 2019-8-31 13:11:26 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-8-31 01:48
謝謝妳 慢慢都唔遲,入秋更好。
今次我一定更悉心照顧她,千祈唔好再溶球俾我睇
...

你等我浸出根再寄!天氣太熱,有根安全啲!
Ming36 發表於 2019-8-31 01:48:13 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-31 00:52
送你Yulia,你最愛!如何?要嗎?<span class="emoji emoji1f60a"></span>

謝謝妳 慢慢都唔遲,入秋更好。
今次我一定更悉心照顧她,千祈唔好再溶球俾我睇
小雷子 發表於 2019-8-31 00:52:52 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-8-31 00:51
好鍾意迷岩呀!
入秋之後,要慢慢收集<span class="emoji emoji1f60d"></span>

送你Yulia,你最愛!如何?要嗎?
Ming36 發表於 2019-8-31 00:51:41 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-8-31 00:24
終於成功!叻叻!<span class="emoji emoji1f60a"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span> ...

好鍾意迷岩呀!
入秋之後,要慢慢收集
小雷子 發表於 2019-8-31 00:24:28 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-8-31 00:22
交功課比小雷子
第一株迷岩開花了。
之前花友饋贈的Yulia 溶球,好彩這nate 生性,好靚嘅紫 ...

終於成功!叻叻!
Ming36 發表於 2019-8-31 00:22:34 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-27 22:21
nate 好適合新手!而且有球,個球一日未C,都可以無限復活!你都加油!種出靚花,記住同大家分享![emoji ...

交功課比小雷子
第一株迷岩開花了。
之前花友饋贈的Yulia 溶球,好彩這nate 生性,好靚嘅紫色
川流不息 發表於 2019-5-31 08:21:37 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-30 23:38
郵差好準時!有球有保証,相信好快有花開!

期待看花~
小雷子 發表於 2019-5-30 23:38:52 來自手機 |顯示全部樓層
川流不息 發表於 2019-5-30 16:58
雷大,收到了!

球和苗葉都很完整,謝謝啊~

郵差好準時!有球有保証,相信好快有花開!
川流不息 發表於 2019-5-30 16:58:12 |顯示全部樓層
雷大,收到了!

球和苗葉都很完整,謝謝啊~

恭喜晒!好靚的小苗。  發表於 2019-5-30 18:35
小雷子 發表於 2019-5-28 13:44:58 來自手機 |顯示全部樓層
川流不息 發表於 2019-5-28 13:40
停左雨了~ 所以我都入左錢!  

28May2019 12:49 Ref: 2B58 106

oK!
川流不息 發表於 2019-5-28 13:40:23 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-28 13:06
今日唔好去入$啦!唔急架!萬一淋病左點算呢?

停左雨了~ 所以我都入左錢!

28May2019 12:49 Ref: 2B58 106

THANKS~
小雷子 發表於 2019-5-28 13:06:01 來自手機 |顯示全部樓層
川流不息 發表於 2019-5-27 21:03
哇~~~~ 好開心!! 多謝晒~~ (明早拿拿聲去入郵費先~)

其實我都好鍾意紫色架  ...

今日唔好去入$啦!唔急架!萬一淋病左點算呢?
小雷子 發表於 2019-5-28 11:27:50 來自手機 |顯示全部樓層
郵件今日寄出!你地留意信箱!

謝謝! 今早太大雨了。雨細左先出去入錢, 唔好意思呀!  發表於 2019-5-28 12:02
小雷子 發表於 2019-5-27 22:29:27 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-5-27 22:26
承你貴言,一定與大家分享,我依家計劃緊點樣分享啲貓蟲,等佢哋開多陣花先 ...

過埋夏天,睇下點攪!
Ming36 發表於 2019-5-27 22:26:26 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-27 22:21
nate 好適合新手!而且有球,個球一日未C,都可以無限復活!你都加油!種出靚花,記住同大家分享![emoji ...

承你貴言,一定與大家分享,我依家計劃緊點樣分享啲貓蟲,等佢哋開多陣花先
小雷子 發表於 2019-5-27 22:21:51 來自手機 |顯示全部樓層
Ming36 發表於 2019-5-27 22:15
有人信我就奇啦<span class="emoji emoji1f602"></span>
我呢啲初級班、超新手、高級殺手<span class="emoji emoji1f62d"></span>!
我在驚喜快 ...

nate 好適合新手!而且有球,個球一日未C,都可以無限復活!你都加油!種出靚花,記住同大家分享!
Ming36 發表於 2019-5-27 22:15:00 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-5-27 21:21
冇人信喎你!<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>

有人信我就奇啦
我呢啲初級班、超新手、高級殺手
我在驚喜快閃時,好彩發現得快。輸咗,都能袋袋平安;贏了,我就送這小球苗俾才子囉

謝謝大大的祝賀~  發表於 2019-5-27 22:32
123下一頁