交換俄/烏種紫羅蘭修葉 (完)

作者: nekotoro 发表于 2018-12-11 14:54:22
2305 4

J19 - LE MARCIPANOVJA ROZA 及 971 - LE Shantal修葉各一份(大葉,不是淘x貨),想交換其他俄種/烏克蘭AV!

LE-MARCIPANOVJA ROZA - 開花參考圖

LE Shantal - 開花參考圖

如有以下品種優先,其他請提供品種名及花相,現只交換不考慮送贈分享,謝謝!

RM-Pavinla
RS-Zorro
Geyser of colour

交收地點:暫為平日九龍站(午/晚)或中環/香港站(晚)
nekotoro 發表於 2018-12-12 22:33:25 來自手機 |顯示全部樓層
唔好意思,唔係咁啱呢!而且有人有我想要的品種,約了交換了!
PhoenixQQ 發表於 2018-12-12 20:42:22 |顯示全部樓層
nekotoro 發表於 2018-12-12 15:52
你仲有無其他款的,我已有差不多的花色啦! ...

仲有 miss lily
nekotoro 發表於 2018-12-12 15:52:10 來自手機 |顯示全部樓層
PhoenixQQ 發表於 2018-12-11 19:51
我有可交換
1. RS Akvamarin
2. RS-Brusnichnyi Sirop

你仲有無其他款的,我已有差不多的花色啦!
PhoenixQQ 發表於 2018-12-11 19:51:22 |顯示全部樓層
我有可交換
1. RS Akvamarin
2. RS-Brusnichnyi Sirop

RS-Brusnichnyi Sirop

RS-Brusnichnyi Sirop