Sinn. Cherry Berry, Formosa Snow Pieces, SRG's Coral Eruption芽(完)

作者: B17 发表于 2018-3-28 15:44:20
5587 87

**** 請細閱本分享帖內容 ****
**** 先到先得 ****
**** 多謝pilcher送贈,延續分享 ****

分享物品:9份, 每份1隻,有大有細,隨意送出
交收方法:只限郵寄,郵遞風險,恕不負責。如已獲其他分享,可合併寄出,無需再入數。

重要事項:
.發帖後請即PM郵寄地址,否則申請會被取消
.收到戶口號碼後48小時內,將HK$6(郵費及包裝費)存入本人銀行戶口(HSBC),否則申請會被取消
.入數後請PM通知入數時間,不用貼出收據
版規:收到分享物品後必須在本版面中回覆確認
.送出與否,本人有最後之決定權
.申請後失去聯絡者以後分享不予接受

開花照(pilcher靚相,只作參考)

http://hkplants.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=199382&pid=2290485&fromuid=66917

實物 (右邊一盆 + 左中一棵)

結果:
Sinn. cherry berry
1        雷大
2        Tongbbmuimui   
3        YonnieKwan
4        yammief
5        Lavendercandy
6        pekklewin
7        ihoward
8         小君
9        ccecilia
10        tarepanda

Sinn. Formosa Snow Pieces
pekklewin

Sinn. SRG's Coral Eruption
lamy

評分

查看全部評分

B17 發表於 2018-4-14 18:12:33 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-14 17:38
郵局裡面有冷氣,可能冇事嘅!
天氣未熱唔怕!
點解我地角色調轉咗㗎?我要安慰返你!

講唔聽就算!又唔係獨一無二,又唔係貴價野,為乜浪費時間金錢!
小雷子 發表於 2018-4-14 17:38:33 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2018-4-14 17:20
說真的,迷岩一個星期應該玩完,無謂花時間去攞

郵局裡面有冷氣,可能冇事嘅!
天氣未熱唔怕!
點解我地角色調轉咗㗎?我要安慰返你!

B17 發表於 2018-4-14 17:20:57 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-14 17:04
皇上息怒!小雷子冲杯心茶比你!<span class="emoji emoji2615"></span>
唔緊要啦!小雷子都習慣左呆……等……的……[emoji ...

說真的,迷岩一個星期應該玩完,無謂花時間去攞
小雷子 發表於 2018-4-14 17:04:55 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2018-4-14 15:19
真係覺得郵差有問題,入唔到信箱咪擺低管理員度,好多屋村都係咁做
覺得佢見到就唔願做,掉埋一邊,等其 ...

皇上息怒!小雷子冲杯心茶比你!
唔緊要啦!小雷子都習慣左呆……等……的……
雖然真係遲左好多,但總算有回音,沒有石沈大海!我仍然信得過你包裝功夫,可能花花冇問题的!
但可唔可以,收返呢句話……<睇黎以後都唔可以寄野畀雷大>睇完心都係咪要懲罰我?我係無辜㗎!

B17 發表於 2018-4-14 15:23:17 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-14 14:56
收到取信卡,但郵局巳經收左工啦!
最快星期一先可以取件!睇怕都變左梅菜囉! ...

秋海棠種子仲有一份,明天寄!
B17 發表於 2018-4-14 15:19:10 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-14 14:56
最快星期一先可以取件!睇怕都變左梅菜囉! ...

真係覺得郵差有問題,入唔到信箱咪擺低管理員度,好多屋村都係咁做
覺得佢見到就唔願做,掉埋一邊,等其他人做,搞到成個星期先出卡
反正9C1S,建議唔好去攞

下次分享再寄,每次寄1種,控制1.5cm內,睇下佢夠唔夠膽唔派
小雷子 發表於 2018-4-14 14:56:12 來自手機 |顯示全部樓層
最快星期一先可以取件!睇怕都變左梅菜囉!
lamy 發表於 2018-4-13 18:56:30 |顯示全部樓層
雷大不必難過,好物沉歸底,越難得到越珍貴,B大應該將最好的留給你了
小雷子 發表於 2018-4-13 18:34:28 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2018-4-13 17:55
睇黎以後都唔可以寄野畀雷大

見到個個都收到禮物,只有我一個冇分!巳經好難過,好失落!
唔洗你再加多兩腳啦!
B17 發表於 2018-4-13 17:55:44 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-12 20:41
可能封信寄左去火星啦!<span class="emoji emoji1f605"></span>
唔好意思!<span class="emoji emoji1f62d"></span>

睇黎以後都唔可以寄野畀雷大
小雷子 發表於 2018-4-12 20:41:22 來自手機 |顯示全部樓層
B17 發表於 2018-4-12 14:59
點解又係你

可能封信寄左去火星啦!
唔好意思!
YonnieKwan 發表於 2018-4-12 15:47:21 來自手機 |顯示全部樓層
收到小苗,謝謝分享。
B17 發表於 2018-4-12 14:59:46 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-12 14:35
仲未收到!
郵差叔叔又玩遲到!

點解又係你
小雷子 發表於 2018-4-12 14:35:35 來自手機 |顯示全部樓層
仲未收到!
郵差叔叔又玩遲到!
pekklewin 發表於 2018-4-11 23:30:47 |顯示全部樓層
收到郵件, 謝謝17大分享 !
tarepanda817 發表於 2018-4-11 21:55:09 來自手機 |顯示全部樓層
我都收到了,多謝B大^^
ihoward 發表於 2018-4-11 19:29:58 來自手機 |顯示全部樓層
已收到了,謝謝分享!
小君 發表於 2018-4-11 18:31:30 |顯示全部樓層
收到了,植物很健康。謝謝。
Lavendercandy 發表於 2018-4-11 13:12:15 |顯示全部樓層
收到好健康的小苗 +超級穩妥的包裝 多謝分享
12345下一頁