請問有無花友可以送支迷迭香枝條俾我

作者: cary1388 發表于 2018-1-2 10:26:31
1976 6
請問有無花友可以送支迷迭香枝條俾我, 先謝謝.
Vinia 發表於 2018-3-26 14:00:40 來自手機 |顯示全部樓層
或者隨緣, 調轉若果我到時真係出去花墟, 到時棵迷迭香還在生,我才PM 你。
回復

Vinia 發表於 2018-3-26 13:57:32 來自手機 |顯示全部樓層
唔使客氣!不過我上星期六才去完花展買咗好多嘢,短期應該未咁快出旺角花墟。
所以我諗諗下,真的唔好意思。或者你唔好對我寄有咁大期望。因為我都唔想有心理壓力,要心掛掛這件事。所以你暫都唔使PM電話俾我。因為到時我得閒出去花墟,又唔知棵迷迭香長成怎樣,分分鐘又俾我種死咗。
回復

cary1388 發表於 2018-3-26 13:44:21 |顯示全部樓層
Vinia 發表於 2018-3-26 13:17
唔好意思,我比較少出市區。就算出市區都直接搭巴士,少搭火車。或者睇我幾時搭火車出去旺角花墟,到時再約 ...

好呀! 謝謝. 我PM你, 比電話號碼你
回復

Vinia 發表於 2018-3-26 13:17:38 來自手機 |顯示全部樓層
唔好意思,我比較少出市區。就算出市區都直接搭巴士,少搭火車。或者睇我幾時搭火車出去旺角花墟,到時再約你睇方唔方便在九龍塘交收。
回復

cary1388 發表於 2018-3-23 10:33:08 |顯示全部樓層
Vinia 發表於 2018-3-20 14:34
我有1盆可以剪些俾你,不過要睇你是否方便在我住的地區交收。我住大埔區

先謝謝你, 請問除了大埔, 你會什麼時間會出市區嗎? 或可以在九龍塘MTR交收?
回復

Vinia 發表於 2018-3-20 14:34:30 來自手機 |顯示全部樓層
我有1盆可以剪些俾你,不過要睇你是否方便在我住的地區交收。我住大埔區
回復