紅心香/套筒/非洲紫羅蘭換紅色花超迷岩

作者: Tongbbmuimui 发表于 2017-12-8 12:37:54
2001 6

各位大大,我想以一棵紅心香(開花株)/套筒(星晨/逸香)/AV(sister Sylvia/Sunday trail/summer song/other AV) 交換一棵/多棵紅色花超迷岩,有興趣可pm,謝謝
小紅楓樹 發表於 2017-12-8 13:08:17 |顯示全部樓層
紅花超迷岩,我未見過!
Tongbbmuimui 發表於 2017-12-8 13:17:14 來自手機 |顯示全部樓層
小紅楓樹 發表於 2017-12-8 13:08
紅花超迷岩,我未見過!

有架,例如呢d,仲有好多:

Pirate petite angel/AQ angel caroling/lonely heart/hummingbird/salaviem之類
小紅楓樹 發表於 2017-12-8 14:47:49 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2017-12-8 13:17
有架,例如呢d,仲有好多:

Pirate petite angel/AQ angel caroling/lonely heart/hummingbird/salaviem ...

我明白了!
你所說是迷岩來,超迷更細少!
超迷我只見過白、紫色花咋!

Tongbbmuimui 發表於 2017-12-8 15:19:44 |顯示全部樓層
小紅楓樹 發表於 2017-12-8 14:47
我明白了!
你所說是迷岩來,超迷更細少!
超迷我只見過白、紫色花咋!

係呀我都係得紫色同白色花,但我知有紅花超迷岩架,但要睇D師姐師兄們願五願意賣OR交換,幾個花色拍埋一齊好似好可愛甘,哈哈
小雷子 發表於 2017-12-8 18:02:01 來自手機 |顯示全部樓層
Tongbbmuimui 發表於 2017-12-8 15:19
係呀我都係得紫色同白色花,但我知有紅花超迷岩架,但要睇D師姐師兄們願五願意賣OR交換,幾個花色拍埋一 ...

哈哈!我第一次見迷你岩!好BB!可以種好多,又慳位!
Tongbbmuimui 發表於 2017-12-8 18:40:47 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2017-12-8 18:02
哈哈!我第一次見迷你岩!好BB!可以種好多,又慳位!<span class="emoji emoji1f60d"></span>

係呀小雷子,平時都五使點理佢好開心